Om oss

Om oss

 

Om Medicoo

Medicoo drivs av den registerade vårdgivaren Medicoo Svenska AB. Vi tror på en framtid där ditt vårdmöte aldrig är längre än en mobiltelefon bort. För detta har vi utvecklat tjänsten Medicoo, där dina behov som patient alltid står i fokus.
 

Vård på Medicoo

Medicoos mål är att förenkla för människor att söka vård, i synnerhet för känsliga åkommor. På Medicoo får du en vårdupplevelse där du som patient känner dig delaktig och kan följa förloppet. Du hinner fundera på sina svar och frågor samt förstå vad läkaren eller psykologen baserar sin rekommenderade behandling på. Du kan ställa följdfrågor upp till 72 timmar efter ditt besök och även senare gå tillbaka och läsa vad läkaren eller psykologen skrivit.
 

Vi tar stort ansvar

Med fokus på flexibilitet, kontinuitet och säkerhet strävar vi efter att alltid erbjuda den bästa lösningen för digital primärvård som ett komplement till traditionell vård. Vi vill bidra till att effektivisera vården med hjälp av den teknologiska utvecklingen inom tex artificiell intelligens och chatt.

Så tycker vi att e-hälsa ska bedrivas i moderna Sverige.
 

Jobba hos oss

Är du intresserad av att vara en del av framtidens vård?
Vi söker ständigt nya talanger och frågor besvaras av:

Ann Zyto
 
 

Presskontakt

Har du några funderingar kring Medicoo? Söker du logo, bilder eller pressinformation? Här kan du hitta Medicoos nyhetsrum.
 
 

Kontakta oss

Vardagar 08:00-16:00
 

Kontaktuppgifter

 

Info om hur du kontaktar oss

Det går bra att skicka mail eller använda vårt kontaktformulär. Klicka här »
 

Mer info om kontaktuppgifter

Medicoo Svenska AB
Organisationsnummer: 559081-1344
Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö