Våra priser och villkor | Medicoo

Priser och villkor

Priser och villkor

 

Viktig information

Ett läkarbesök på Medicoo kostar precis som ett besök på vårdcentralen, men hos oss är det på dina villkor. Du kan söka vård dygnet runt, var du än befinner dig. Högkostnadsskydd och frikort gäller förutom vid receptförnyelse. Gratis vård för dig under 20 år eller som är 85 år eller äldre.

 

Hur funkar betalning

Vi erbjuder betalning med kort, direktöverföring via bank och faktura.

 

Hur vi behandlar personuppgifter

Som användare av Tjänsten godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt GDPR, Europeiska dataskyddsförordningen, 2018-05-25, och som syftar till att skydda den enskildes identitet. Genom att använda tjänsten godkänner du att att vi lagrar person nr., namn, adress, telefon nr.  samt journalanteckningar. Lagring av dessa data sker för att garantera patientsäkerheten och för att ge dig som patient bästa möjliga vår. Du godkänner även samtidigt patientdata i enlighet med Patientdatalagen (2008:355) samt Patientsäkerhetslagen (2010:659) inom ramen för Vårdgivarens verksamhet. För mer information kring GDPR läs vidare här

Vid användande av Tjänsten ligger dina personuppgifter till grund för den medicinska behandling och administration som utförs. En förutsättning för Tjänsten är att du lämnar ditt samtycke till att Vårdgivaren använder dina personuppgifter i enlighet med lag. Läs mer »

 

Vad kostar ett besök?

Besök Medicoo genom chatt eller videolänk.
Frikort gäller.

 

Patientavgift 250 kr, frikort gäller
Kostnadsfritt under 20 år och över 85 år
Receptförnyelse 100 kr (alla åldrar, frikort gäller ej)